Veelgestelde vragen

Op basis van welke busjes kan mijn Solide Camper gebouwd worden?
Solide Campers hebben de Mercedes Sprinter L2H2 (vanaf 2006) of Volkswagen Crafter L2H2 (vanaf 2006 t/m 2016) als basis. In een Solide Camper geniet u van verrassend veel leefruimte en van alle luxe en gemak die een buscamper u kan bieden.

Buscamper van Solide Campers

Welke voordelen biedt een Solide Camper?
Een Solide Camper is een compacte buscamper die voelt en rijdt als een luxe bus. In vergelijking met andere campers ervaart u verrassend veel leefruimte. Zo geniet u van alle luxe en gemak die een camper bieden kan. Wij bouwen graag aan een goede relatie met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen. Zo ontvangt u bij ons standaard 5 jaar garantie op uw Solide Camper ombouw.

Met hoeveel personen kan ik genieten van een Solide Camper?
Solide Campers zijn stoere tweepersoons buscampers. De campers zijn compact, maar zo gebouwd dat het voelt alsof u rijdt in een luxe VIP-coach. In vergelijking met andere buscampers ervaart u met een Solide Camper verrassend veel leefruimte. Een Solide Camper is voorzien van een tweepersoonsbed van 145 x 205 cm.

Ontvang ik garantie op mijn Solide Camper?
Wij hebben ruim 22 jaar ervaring met het in- en ombouwen van diverse voertuigen. Bij Solide Campers geniet u van 5 jaar garantie op de montagewerkzaamheden: uniek in de branche.

Hoe kan ik kennis maken met een Solide Camper?
Wilt u ook met een gerust hart rondreizen met een buscamper? Maak dan kennis met Solide Campers. Via de contactgegevens op onze contactpagina kunt u een afspraak met ons maken. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0115 566 200.

Waar kan ik kennis maken met een Solide Camper?
Solide Campers is gevestigd in Terneuzen, aan de Ambachtsstraat 35 op industrieterrein Handelspoort. Bekijk de routebeschrijving op onze contactpagina en maak een afspraak voor een bezichtiging.