Over ons

Solide Campers is onderdeel van IDP Inbouwspecialisten. Sinds 2003 zijn wij gevestigd in Terneuzen. In onze ruim beveiligde werkplaats verzorgen wij de montage van comfort verhogende accessoires voor campers en caravans, alsmede de reparatie aan nieuwe en bestaande campers en caravans. Solide Campers is gespecialiseerd in het ombouwen van Volkswagen Crafters en Mercedes Sprinters naar stoere tweepersoons buscampers.

Wat ons onderscheidt van andere camperbouwers? Solide Campers worden gebouwd op basis van een eigen concept. Daarnaast werken wij alleen met hoogwaardige producten. Zo zorgen wij voor een duurzame camper, waarmee u door de jaren heen veel bespaart. Met veel van onze leveranciers hebben wij reeds een jarenlange samenwerking opgebouwd, waardoor u verzekerd bent van de beste service en garantie. U ontvangt standaard 5 jaar garantie op al onze montagewerkzaamheden.

Welke wensen u ook heeft: wij verzorgen het met liefde voor het vak en met respect voor uw voertuig. Bent u op zoek naar een compacte buscamper? Solide Campers bouwt graag uw camper die voelt en rijdt als een luxe VIP-coach.

Buscamper van Solide Campers